Amb més de 5000 metres quadrats de nau industrial

Ratlla decorativa de color vermell granat.

Som la principal empresa de distribució a la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat. Comptem amb un ampli catàleg de comestibles i begudes per a establiments de restauració, bars i hosteleria. Disposem de diferents barres, també tenim sortidors de cervesa i tot allò que es necessita per organitzar tota classe d’esdeveniments, actes i celebracions.

Magatzem on es veu un muntacàrregues de color groc, al sobre té botellers de color vermell i negre amb el logotip blanc de Coca-Cola. Al fons hi ha diferents prestatgeries

Ampli catàleg de begudes

Disposem de tota mena de begudes a l’abast per a establiments de hostaleria (Hotels, Restaurants, Bars), i també per organitzar tota classe d’esdeveniments, actes i celebracions. Ens pots trobar a la Ribera d’Ebre, a Móra d’Ebre, és on están ubicades les nostres oficines i instal·lacions, amb més de 5000 metres quadrats, on subministrem tota mena de begudes, per La Ribera d’Ebre, La Terra Alta, El Priorat, El Baix Camp i El Baix Ebre. Oferim un gran assortiment de marques amb distribució oficial i líders al sector: Coca-Cola, San Miguel, Mahou, Alhambra, Solan de Cabras, Font Vella, Granini, Cacaolat, Letona, Ato, Codorniu. Tenim un ampli ventall de begudes, però també de comestibles, els quals estan a la vostra disposició al supermercat que tenim al centre de Móra d’Ebre.


  • Barres per esdeveniments

  • Diferents sortidors de cervesa

  • Proveïdors d’alta qualitat

  • T’oferim les màximes facilitats

Servei a l’hosteleria

Tenim al teu servei una flota de nou camions i quatre vehicles comercials equipats per poder fer-te arribar les teves comandes amb totes les facilitats i amb rapidesa.

  • Proximitat envers als clients

  • Immediatesa

  • Professionalitat

  • Més de 100 anys al servei dels clients

Algunes de les nostres marques de referència que subministrem

Logotip Coca·Cola de color negre
Logotip Codorniu de color negre
Logotip Granini de color negre
Logotip San Miguel de color negre
Logotip Solan de Cabras de color negre
Logotip Mahou de color negre
Part lateral del camió de color taronja i blau i amb una sanefa d'un color daurat apagat on es veu escrit de color blanc el logotip d'Oliva, el telèfon i la població

Disposem d’unes àmplies instal·lacions a la nau industrial, amb més de 5000 metres quadrats. Ubicats al polígon industrial Camins Nous, de Móra d’Ebre, a la Ribera d’Ebre.

Estem oberts a qualsevol consulta o pressupost, vine’ns a veure o escriu-nos un correu.